MASSAGE


kropsmassageHvad er kropsmassage?

Mennesket har i århundreder intuitivt forstået, at hænders berøring af kroppen kan fremkalde dybe ændringer i krop og sjæl. Således udviklede man kropsmassage, der er en målrettet metode til at løsne op for spændinger og skabe balance i kroppen. Kropsmassage kan helbrede både fysiske og sjælelige lidelser og har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Med regelmæssig, korrekt udført kropsmassage kan man forbedre sin almene sundhed og velbefindende.

Funktioner

Kropsmassage er ikke bare en skøn og afstressende behandling, den har også adskillige gavnlige effekter for sundheden. Kropsmassage forbedrer blodcirkulationen, hvorved ilt og næringsstoffer lettere transporteres rundt i kroppen. Kropsmassage nedbryder affaldsstoffer og medvirker til at opløse dem, så de ikke hober sig op. Derudover bliver nervesystemet stimuleret af kropsmassage, hvilket blandt andet sætter kroppens naturlige lægende proces sættes i gang. Sindet falder til ro, og den indre balance genoprettes.

DybdemassageHvad er dybdemassage?

Dybdemassage gør jo alt det Fysiurgisk massage indebære, og meget mere.

Dybdemassage er fascier / bindevævsmassage, som udføres med langsomme, dybe strøg og tryg, og har fokus på musklernes indbyrdes samarbejde til formål at hjælpe klienten til selv og mærke og korrigere sine ubalancer.
Derfor deltager klienten en stor del af tiden aktivt med langsomme guidede bevægelser, som understøtter og stimulerer musklernes indbyrdes samarbejde.

I dybdemassage, er du som klinet meget aktiv og med i behandlingen på briksen/ stolen. Og for så vidt også når du forlader klinikken, da man ofte i denne form for massage får nogle øvelser og kropsholdninger med hjem, er selvfølgelig op til den enkelte klient hvor meget man vil gøre, men jo mere du slev er med og er bevist om, jo større og hurtigere effekt vil du som klient opnå.

Behandling i dybdemassage kan du sagtens få i enkelte sessioner, men du vil dog opnå meget større og effektivt resultat hvis du fx. tager et 3 session forløb, altså en session med underkrop, en session med overkrop og så en samlet session, hvor kropsaflæsning er en stor betydning for det forstående samarbejde.

 

 

 

 

 

55
55
« 1 of 26 »

 

 

 

 Afspændingsmassage2Hvad er afspændingsmassage?

Det er en behagelig og afslappende massageform, som har til formål at få løsnet op for spændinger. Den særlige massageteknik sikre, musklerne slipper effektivt af med affaldsstoffer og blodtilførslen til muskulaturen bliver forbedret. Når hele kroppen slapper af, er der mulighed for at gå dybere ned i spændingerne uden oplevelsen af stærk smerte. Afspændingsmassage er bl.a. godt mod stress, hyppige muskelspændinger, nakke- og skuldersmerter, hovedpine, rygsmerter m.m.

Med afspændingsmassage opnås:

  • Spændinger og ømhed i musklerne nedbrydes
  • Fastsiddende stress bliver til indre ro
  • En efterfølgende øgning af energi
  • Følelsen af overskud bliver mærkbar forøget

Idrætsmassage

Hvad er Idrætsmassage?

Den er nært beslægtet med fysiurgisk massage, men foregår med væsentligt hurtigere greb. Hvor fysiurgisk massage har som formål at skabe afspænding og ro både fysisk og psykisk, er formålet med idrætsmassage at forberede musklerne på at yde en præstation, og samtidig sætte fut i kredsløbet, så der tilføres tilstrækkelig med ilt og næring til muskulaturen via blodbanen.

Hvis der masseres mellem to kraftpræstationer, vil det derfor være naturligt at dræne affaldsstofferne ud af musklerne med fysiurgisk massage, for derefter at vække systemet igen med idrætsmassage.


BANDAGE
TRÆNING
KINESIO TAPING
IDRÆTSSKADER